logo website nieuw Marjolijn

Executive Coaching

Een plek aan de top geeft uitzicht en creëert ook afstand: je krijgt er niet altijd even makkelijk de feedback die je nodig hebt voor jouw volgende stap...

Vanuit commitment aan persoonlijk meesterschap wordt leidinggeven organisch, ondersteunend en inspirerend. De buitenwereld is een spiegel voor waar de aandacht van binnen heen zou mogen. Dat dat een doorlopend proces is moge duidelijk zijn. Wij fungeren daarbij graag als tijdelijke partner.

Marjolijn van Eijk kijkt samen met een professional naar de balans tussen werk en privé en tussen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit haar achtergrond als ingenieur industriële organisatie (wtb) maakt ze snel de vertaalslag van complexe uitdagingen op het werk naar wat er zich in het huidige moment aandient. Afhankelijk van de vraag zet ze haar passie voor paarden in bij een ervaring rondom natuurlijk persoonlijk leiderschap.

Paul Flier heeft ruime ervaring met alle facetten van het opbouwen van organisaties en leidinggeven binnen sales, services en ontwikkeling; zowel als ondernemer en directeur en als trainer en coach. Hij is op zijn best als sparring partner en klankbord en steekt ook graag de handen uit de mouwen.  

Onze aanpak is snel, direct, confronterend en wordt als verhelderend en creatief ervaren. Vanuit een systemisch perspectief worden belemmerende patronen herkend en doorbroken om de weg vrij te maken voor nieuwe doelen. Dit kan zowel in korte coachingsessies als in het kader van een opleidingstraject, interim opdracht of bestuurlijke transformatie.