logo website nieuw Marjolijn

Onze locatie

Op een schilderachtige plek middenin het Achterhoekse coulissenlandschap, onder het acht-kastelendorp Vorden, ligt de Zomervreugdweg: een zandweg die alleen toegang biedt aan bestemmingsverkeer. De oprijlaan met aan weerszijden rododendrons versterkt het vermoeden dat de voorafgaande zandweg al heeft opgeroepen: een plek met een uitzonderlijk karakter, met de historische naam 'Dragondersheide'. 

Weidse uitzichten, bloemenweides, de langsstromende Lindese Laak en de stille beslotenheid van deze afgelegen plek; een prachtige omgeving om te werken aan effectieve communicatie en Persoonlijk Meesterschap.

 

BINNEN

Onze verbouwde boerderij omvat onder andere een ruime en lichte cursuszaal met een vide en een gezellige, authentieke eetkeuken waar de lunches samen genuttigd kunnen worden. 

 

BUITEN

Op de 4 hectare land die de boerderij omringen hebben we een moestuin op Permacultuur basis, een ruime boomgaard en grazen onze paarden en schapen. Daarnaast is er een bos en een poel waar flora en fauna alle ruimte krijgen en het heerlijk wandelen is.

Direct links naast de oprijlaan is een ingang die toegang biedt tot een ruime parkeergelegenheid in het weiland. 

BEREIKBAARHEID

Onze trainingslocatie "Dragondersheide" ligt in Gelderland in de regio Zutphen, Doetinchem, Lochem en Deventer. Arnhem, Apeldoorn, Almelo, Hengelo en Enschede liggen binnen 45 minuten rijden van onze plek.